«Πρόταση από Κίνα ύψους 10 εκατ. ευρώ για Πρίγιοβιτς»

«Πρόταση από Κίνα ύψους 10 εκατ. ευρώ για Πρίγιοβιτς»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Πρόταση από Κίνα ύψους 10 εκατ. ευρώ για Πρίγιοβιτς»

bet365

Οι Κινέζοι πληρώνουν 10 εκατ. ευρώ για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σερβική εφημερίδα. Ποια είναι η αντίδραση του Σέρβου φορ.

Διαγωνισμοί* για τα μέλη με πολλές εκπλήξεις! *Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις

Η Kurir αναφέρει πως ομάδα από την Κίνα έχει καταλήξει στην περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς προσφέροντας μάλιστα 10 εκατ. ευρώ, το ποσό δηλαδή που αντιστοιχεί στη ρήτρα του «Δικεφάλου».

Οι Σέρβοι ωστόσο σημειώνουν πως επιθυμία του πανύψηλου φορ είναι να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι καθώς θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής.

Σε άλλο σημείο του άρθρου διευκρινίζεται πως το ποσοστό μεταπώλησης της Λέγκια είναι 10% και όχι 15%, ενώ η ρήτρα του Σέρβου είναι απαγορευτική για τις αγγλικές ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα