«Δεν φεύγει με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ ο Οφόε»

«Δεν φεύγει με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ ο Οφόε»

Gazzetta team
«Δεν φεύγει με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ ο Οφόε»

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε όποιον θέλει να φύγει αρκεί να καλυφθεί όπως πρέπει και στην περίπτωση του Οφόε όσο και εάν πιέζει ο Βέλγος θα φύγει μόνο με τον τρόπο που θέλει η ομάδα. Ενήμεροι για 5 εκατ. ευρώ οι Πορτογάλοι.

Και στη ρουλέτα... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Ο Οφόε παρότι τα αρχικά δείγματα γραφής του ήταν εξαιρετικά δεν είχε ανάλογη συνέχεια και δεν είναι μόνο το θέμα της ληστείας στο σπίτι του.

Ο Βέλγος δείχνει να συνεχίζει την λογική του μεταγραφικού... σαφάρι του και να μην στεριώνει σε ομάδα πάνω από έναν χρόνο. Όσο όμως και εάν πρεσάρει ο ίδιος ή οι Πορτογάλοι από Σπόρτινγκ, Πόρτο ή και Μπενφίκα ο παίκτης θα φύγει μόνο με τους όρους του συλλόγου όπου ανήκει. Και ο Ολυμπιακός ήταν και είναι ξεκάθαρος στους Πορτογάλους. Με πρόταση από 5 εκατ. ευρώ και πάνω το συζητάει, κάτι το οποίο ξέρουν καλά και αναφέρουν διαρκώς και οι Πορτογάλοι. Η Πόρτο για να δώσει ένα τέτοιο ποσό πρέπει να πουλήσει. Αυτή είναι η τακτική της σε τέτοιες περιστάσεις. Ο Ολυμπιακός λοιπόν αλλιώς δεν θα αποχωριστεί τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Εξάλλου ο Ολυμπιακός από μέρους έχει κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την πλευρά του Οτζίτζα Οφόε και την οικογένειά του. Με άλλα λόγια εάν κάποιος πρέπει να έχει παράπονα από τις δύο πλευρές αυτός πρέπει να είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα