Μεγάλος ο κίνδυνος για Παναθηναϊκό από Αμβούργο

Μεγάλος ο κίνδυνος για Παναθηναϊκό από Αμβούργο

Gazzetta team
Μεγάλος ο κίνδυνος για Παναθηναϊκό από Αμβούργο

bet365

Δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό με το Αμβούργο να ζητάει από τους «πράσινους» 50.000 ευρώ από την πρώτη μεταγραφή του παίκτη αλλιώς ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών είναι ορατός.

Εκτός από τους παίκτες που έχουν κάνει ή είναι έτοιμοι να κάνουν προσφυγές, ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει ακόμα πιο μεγάλα προβλήματα, που ναι μεν είναι για λιγότερα χρήματα, αλλά δείχνουν πιο σοβαρά. Πιο μεγάλο φαίνεται να είναι το χρέος 50.000 στο Αμβούργο για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ και όχι για την πώληση του Σουηδού στην Αλ Αΐν. Οι Γερμανοί δεν πρόκειται να αφήσουν την υπόθεση και σύντομα θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να δώσει τα λεφτά προκειμένου να μην έχει πρόβλημα με μείωση βαθμών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα