Ο μετέωρος Σεμπά, ο 2ος εξτρέμ, ο Σαλιμπούρ και η περίπτωση Χατζισαφί

Ο μετέωρος Σεμπά, ο 2ος εξτρέμ, ο Σαλιμπούρ και η περίπτωση Χατζισαφί

Δημήτρης Τομαράς
Ο μετέωρος Σεμπά, ο 2ος εξτρέμ, ο Σαλιμπούρ και η περίπτωση Χατζισαφί

bet365

Εξακολουθεί να μην είναι σίγουρο πως ο Σεμπά θα συνεχίσει και μετά τον Γενάρη στον Ολυμπιακό. Εμμένει η πληροφόρηση και για απόκτηση 2ου εξτρέμ. Ο Σαλιμπούρ και ο Χατζισαφί, ο οποίος παραμένει στην πρώτη γραμμή για να κλείσει.
Το... μέτωπο Σεμπά και λόγω Κίνας αλλά και γενικότερα δεν έχει κλείσει ακόμα ενόψει Ιανουαρίου. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ενδέχεται να αποχωρήσει και αυτό σημαίνει πως θα προκύψει ανάγκη - όπως τονίσαμε και χθες - και για έναν ακόμα πλάγιο επιθετικό. Μπορεί δηλαδή ο Ολυμπιακός να πάει για δύο εξτρέμ. Υπάρχει δε η πιθανότητα να είναι ένας πλάγιος και ένας περιφερειακός κυνηγός και όχι απαραίτητα δύο εξτρέμ.
Κατά τα άλλα οι Γάλλοι συντηρούν το θέμα του 26χρονου εξτρέμ Γιάνις Σαλιμπούρ για τον Ολυμπιακού παρά τις δυσκολίες της υπόθεσής του. Ως προς τον αριστερό μπακ η περίπτωση του Χατζισαφί εξακολουθεί να είναι σε πρώτο πλάνο (σ.σ. να είναι δηλαδή μία εκ των βασικών επιλογών) και μπορεί να προχωρήσει για τα καλά. Κάποιες πηγές αναφέρουν πως ο Ιρανός μπορεί να κλείσει άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα