Πρώτη επαφή Ολυμπιακού με Φαζέλι για τον Χατζισαφί

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτη επαφή Ολυμπιακού με Φαζέλι για τον Χατζισαφί

bet365

Στο... τραπέζι των συζητήσεων Φαζέλι - διοίκησης Ολυμπιακού έπεσε το βράδυ της Κυριακής το όνομα του Χατζισαφί με επαφή σε καλό κλίμα, δίχως να υπάρχει τελική απόφαση.
Από χθες είχατε ενημερωθεί για τις πληροφορίες που ήθελαν τον Φαζέλι, τον πανίσχυρο agent των Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μασούντ να μεταβαίνει στο Καραϊσκάκη για επαφές με την διοίκηση. Αυτό που προκύπτει ως νέο στοιχείο είναι πως όντως έγινε μία πρώτη συζήτηση για τον Ιρανό αριστερό μπακ του Πανιωνίου με την πλευρά του μάνατζέρ του σε καλό κλίμα (σ.σ. μπορεί να έγινε κουβέντα και για άλλα θέματα αλλά δεν διαρρέεται κάτι άλλο προς το παρόν), χωρίς ωστόσο να προκύπτει μία τελική απόφαση.
Ο Χατζισαφί είναι σίγουρα στις λύσεις που κοιτάζει ο πειραϊκός σύλλογος αλλά δεν είναι η μόνη. Στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια συμφωνία με την πλευρά του παίκτη ή κάτι περισσότερο προχωρημένο, ωστόσο ότι έγινε η αρχή με τις πρώτες συζητήσεις δείχνει κάτι επί του θέματος ενόψει Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα