Σιγουριά των Σέρβων για συμφωνία Μπεν - Ερυθρού Αστέρα

Σιγουριά των Σέρβων για συμφωνία Μπεν - Ερυθρού Αστέρα

Σιγουριά των Σέρβων για συμφωνία Μπεν - Ερυθρού Αστέρα

bet365

Πληθαίνουν οι πληροφορίες από την Σερβία για τον Μοχάμεντ Μπεν και τον Ερυθρό Αστέρα με τους γείτονές μας να βγάζουν σιγουριά για επικείμενο deal των δύο πλευρών.

Κλείσε πρώτο τραπέζι... vista με 500+ παιχνίδια καζίνο (21+)

Νωρίτερα σας είχαμε μεταφέρει τα δεδομένα για την περίπτωση του 28χρονου μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού. Από την μεριά τους οι Σέρβοι και το Σάββατο αλλά και την Κυριακή επέμεναν πως κάτι... τρέχει με τον Μοχάμεντ Μπεν και τον Ερυθρό Αστέρα, βγάζοντας βεβαιότητα για επικείμενο deal των δύο πλευρών.

Σύμφωνα δε με τα ποσά που είχαν γίνει γνωστά ο διεθνής άσος των Πειραιωτών με τα 10 ματς φέτος και τα 2 γκολ και την 1 ασίστ είχε πιο καλή προσφορά για τριετές συμβόλαιο από τον σύλλογο της Σερβίας. Σημειώνουμε ξανά πάντως ότι στο Λιμάνι δήλωναν άγνοια για ταξίδι ανθρώπων του Ερ. Αστέρα στην Αθήνα και για συζητήσεις για τον Μπεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα