ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μίχελ: «Να μείνει μέχρι το καλοκαίρι ο Πρίγιοβιτς»

Μίχελ: «Να μείνει μέχρι το καλοκαίρι ο Πρίγιοβιτς»

Μίχελ: «Να μείνει μέχρι το καλοκαίρι ο Πρίγιοβιτς»

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μίλησε για τα μεταγραφικά ζητήματα του «Δικεφάλου», την υπόθεση Σαμπράνο, αλλά και το θέμα της πιθανής αποχώρησης του Πρίγιοβιτς.

Ο Λούμπος Μίχελ αναφέρθηκε στο μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, μίλησε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ πήρε θέση για το ενδεχόμενο πώλησης του Πρίγιοβιτς στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πιο αναλυτικά είπε στον Arena FM:

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο:

«Οι μεταγραφές θα μας απασχολήσουν από την Δευτέρα. Θα συζητήσουμε με τον προπονητή και θα αναλύσουμε τα επόμενα βήματα μας με βάση τι έχει συμβεί στα είκοσι παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Έχουμε πάντως μια ξεκάθαρη εικόνα για τις θέσεις στις οποίες έχουμε ανάγκη από ενίσχυση και πάνω κάτω και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα δοθούν δανεικοί ή θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Έτσι αυτό που απομένει είναι να καταλήξουμε στα ονόματα των κατάλληλων υποψηφίων που θα ενισχύσουν την ομάδα και θα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι με προπονητή το Ραζβάν Λουτσέσκου είμαστε στο σωστό δρόμο. Βλέπω βελτίωση στην ομάδα σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Βέβαια οι παίκτες που αποκτήθηκαν την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, χρειάστηκαν χρόνο μέχρι να προσαρμοστούν. Πιστεύω λοιπόν ότι την άνοιξη θα είμαστε ακόμη περισσότερο δυνατοί».

Για τον Λουτσέσκου:

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του ΠΑΟΚ και εννοώ όχι του ΠΑΟΚ ως ομάδα, αλλά γενικότερα ως οικογένεια. Κάποιοι δημοσιογράφοι από την στιγμή που θα έρθει μια ήττα ένα κακό αποτέλεσμα ξεκινούν μια πολύ σκληρή κριτική η οποία μάλιστα και κάποιες φορές ασκείται χωρίς πραγματική αιτία. Όλοι δουλεύουμε σκληρά, έχουμε τους σκοπούς μας και τους στόχους μας και πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς μπορούμε να σηκώσουμε το τρόπαιο του πρωταθλητή, κάτι που θα είναι το καλύτερο δώρο για τους πραγματικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Για την υπόθεση Σαμπράνο:

«Αυτή είναι μια άλλη ιστορία… Ίσως και ο ίδιος ο Σαμπράνο να μην είχε το κατάλληλο κίνητρο για να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλει πάντως να συνεχίσει να αγωνίζεται και στην Ρούμπιν και να ζει στο Καζάν, που είναι δύσκολη πόλη και πολύ μακρινή. Ισως να ψάχνει μια νέα ευκαιρία σε ένα καλό πρωτάθλημα στη Γερμανία ή στην Ισπανία και αναζητά εκεί προτάσεις. Δεν προσαρμόστηκε πάντως στον ΠΑΟΚ και δεν έδειξε να είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την ομάδα».

Για το θέμα του Πρίγιοβιτς:

«Ο Πρίγιοβιτς είναι ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά για την επόμενη ημέρα. Είναι δύσκολο να αφήσεις τον πρώτο σκόρερ σου να φύγει στη μέση της χρονιάς γιατί είναι εξίσου δύσκολο να τον αντικαταστήσεις. Εγώ προσωπικά θέλω να τον κρατήσουμε στην ομάδα. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της περιόδου, σίγουρα θα πετύχει τουλάχιστον άλλα δέκα ή δώδεκα γκολ που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να πάρει το πρωτάθλημα. Μετά θα παίξει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα μπορούμε να τον πουλήσουμε για πολλά λεφτά. Αυτό είναι το σχέδιο μας...».