Ο agent Φαζέλι στο Καραϊσκάκη για επαφές

Δημήτρης Τομαράς
Ο agent Φαζέλι στο Καραϊσκάκη για επαφές

bet365

Ο Ρέζα Φαζέλι, μάνατζερ των Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί αλλά και του Μασούντ, βρέθηκε στο Φάληρο στο περιθώριο του Ολυμπιακός - ΠΑΣ και είχε επαφές με την διοίκηση των Πειραιωτών.
Ο Φαζέλι ήταν στο Καραϊσκάκη και στο πλαίσιο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ είχε επαφές με ανθρώπους της ομάδας. Ο agent των Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί συνοδεία του Κριστιάν Καρεμπέ είχε μία κουβέντα διάρκειας 25 λεπτών με εκπροσώπους της διοίκησης και μετά αποχώρησε από το φαληρικό γήπεδο. Κάποιες πηγές ανέφεραν πως μπορεί να έγινε κουβέντα ακόμα και με τον κ. Μαρινάκη.
Ο Χατζισαφί ως γνωστόν είναι ένας από τους στόχους των ερυθρολεύκων για το αριστερό άκρο της άμυνάς τους για τον Γενάρη και για την υπόθεσή του έχουν ήδη γίνει επαφές. Αυτό που διέρρεε η πλευρά του Φαζέλι ήταν πως βρέθηκε στο Φάληρο για να δει κυρίως τον Ανσαριφάρντ (σ.σ. με τον Ιρανό φορ να έχει ακόμα ζήτηση στο εξωτερικό) και την ικανοποίηση που υπάρχει για την πορεία του στους Πειραιώτες. Ο Φαζέλι εκπροσωπεί βέβαια και τον Μασούντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα