Ανοιχτό του Σεμπά αλλά καμία επίσημη κρούση

Ανοιχτό του Σεμπά αλλά καμία επίσημη κρούση

Δημήτρης Τομαράς
Ανοιχτό του Σεμπά αλλά καμία επίσημη κρούση

bet365

Το... μέτωπο Σεμπά παραμένει ανοιχτό για τον Γενάρη, με την πλευρά του παίκτη να υποστηρίζει ότι δεν έχει πάει καμία επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό.
Το ταξίδι του agent Κάρλος Γκονσάλβες στην Κίνα αυτές τις ημέρες ξεσήκωσε και θέμα Σεμπά και πληροφορίες και φημολογία για δυνατή κρούση από εκεί. Στο παρελθόν υπήρξαν σύλλογοι από την Κίνα που είχαν ασχοληθεί με τον Βραζιλιάνο. Το... μέτωπο Σεμπά παραμένει ανοιχτό κυρίως λόγω της απόδοσής του που έχει επηρεάσει και την εν γένει συμπεριφορά του στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και των agents του πάντως τονίζεται πως αυτήν την στιγμή δεν έχουν πάει καμία επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό είτε από Κίνα είτε από αλλού. Για τον παίκτη υπάρχει και η προοπτική της Πορτογαλίας. Εν αναμονή λοιπόν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα