Το... ραντεβού Αλαρντάις με Μιραλάς και τι ζητάει ο «Big Sam» (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Το... ραντεβού Αλαρντάις με Μιραλάς και τι ζητάει ο «Big Sam» (pic)

bet365

Στην τελική ευθεία το θέμα Μιραλάς για την Έβερτον, με τον Αλαρντάις να ζητά να μιλήσει πρώτος με εκτός πλάνων παίκτες όπως ο Μιραλάς. Ειλικρίνεια για τις προθέσεις των παικτών θέλει ο «Big Sam».
Σύμφωνα με τα όσα απορρέουν από την Αγγλία και από ρεπορτάζ όπως της Daily Mail ο κόουτς της Έβερτον, Σαμ Αλαρντάις, προτίθεται να κάνει ατομικά ραντεβού με όλους τους παίκτες που δείχνουν εκτός πλάνων. Μέσα σε αυτούς και ο Μιραλάς. Ο Αλαρντάις αφήνει να εννοηθεί πως εάν δει κάποια διαφοροποίηση στην στάση τους ή την συμπεριφορά τους ή τα... θέλω τους μπορεί να αλλάξει γνώμη, πάντα με βάση τις πληροφορίες από το Νησί.
Ο έμπειρος τεχνικός έκανε και δηλώσεις ξεκαθαρίζοντας ότι οι παίκτες με τους οποίους θα κάνει κουβέντα θέλει να είναι ειλικρινείς και σωστοί απέναντί του για τις προθέσεις τους. Να του πουν το τι πραγματικά θέλουν για το μέλλον τους. Στο πλάνο του πάντως όπως επίσης αναφέρεται υπάρχει το να... κόψει ορισμένους ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ.
Ο Μιραλάς από μέρους συνεχίζει να επιθυμεί την επιστροφή του στο Λιμάνι και να έχει τάσεις... φυγής. Πέραν του Αλαρντάις βέβαια θα πρέπει να γίνει και συνάντηση με την διοίκηση αλλά και η όποια τελική επαφή με τον Ολυμπιακό και τους άλλους ενδιαφερόμενους.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED