Θεοδωρίδης: «Οκτώ βαθμοί έχουν χαθεί για τον Ολυμπιακό λόγω διαιτησίας»

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Οκτώ βαθμοί έχουν χαθεί για τον Ολυμπιακό λόγω διαιτησίας»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν είχε παράπονα για την διαιτησία στο Αγρίνιο, ωστόσο σχολίασε πως ο Ολυμπιακός έχει χάσει οκτώ βαθμούς στο σύνολο από διαιτησίες φέτος στην Super League.
Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πολύ ωραίο ταυτόχρονα με μια πολύ καλή ομάδα. Αν παίξει όπως έπαιξε με εμάς αμφιβάλλω αν μπορέσει να του πάρει κάποιος βαθμό. Πολύ δύσκολη έδρα. Αυτό είναι το σκορ που ο Ολυμπιακός πρέπει να βάζει σε όλες τις ομάδες, μην κοιτάτε που έγιναν σημεία και τέρατα στον πρώτο γύρο. Όταν τελειώσει ο πρώτος γύρος θα δώσω συνέντευξη Τύπου και θα αποδείξω πως έχουν αφαιρεθεί οκτώ βαθμοί στον Ολυμπιακό από τις διαιτησίες. Από εδώ και μπρος θα δείτε έναν Ολυμπιακό καταπληκτικό: είχα πει να περιμένουν μέχρι τον Ιανουάριο. Έχουμε τους παικταράδες και άλλους έξι ακόμα εκτός 18άδας. Σήμερα ήταν παθιασμένος Ολυμπιακός από τα παλιά. Αυτή είναι η ταρίφα που πρέπει να έχουν όλες οι ομάδες. Γιατί αυτή είναι η διαφορά του Ολυμπιακού από όλες τις ομάδες.
Οι τελευταίες δύο διαιτησίες προέρχονται από τον Σύνδεσμο της Μακεδονίας και ο κύριος Ζαχαριάδης και ο σημερινός διαιτητής και οι λάινσμαν, έπαιξαν 50-50 τίμια σωστά. Μπορεί να έκαναν κάποια λάθη αλλά όταν το επιτυγχάνουν είναι επιτυχημένοι. Δεν αδίκησαν κανέναν. Από τον Ολυμπιακό δεν είδατε τίποτα. Θα συνέλθει και θα προχωρήσει. Να το βγάλουν από το μυαλό τους πως μπορούν να πάρουν με άλλους τρόπους το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. Οκτώ βαθμοί έχουν χαθεί μέχρι σήμερα. Δεχθήκαμε και τους Θεσσαλονικείς διαιτητές που μας έπαιξαν 50-50 και κάναμε το σταυρό μας, δεν έκαναν κάτι το ιδιαίτερο για τον Ολυμπιακό. Οι διαιτητές να παίζουν μόνο για τον εαυτό τους και να μην επηρεάζονται από κανέναν παράγοντα, να παίζουν 50-50 όλες τις ελληνικές ομάδες και μόνο τότε θα αναβαθμιστεί το πρωτάθλημα. Είναι τόσο πασιφανή αυτά που επιδιώκουν που είναι μόνο για γέλια. Ο Ολυμπιακός θα μεγαλουργήσει και θα το πάρει περπατώντας.
Έχει έναν πρόεδρο που επενδύει, δεν λέει λόγια στους φιλάθλους και δεν τους παραμυθιάζει. Κάναμε καταπληκτική εμφάνιση στην Ευρώπη γιατί πέσαμε με μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Επί 2,5 μήνες δίναμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα, που δεν θα άντεχε καμία ελληνική ομάδα, με Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους. Παίξαμε καλή μπάλα, σταθήκαμε, πήραμε συγχαρητήρια απ' όλους. Ήταν αδύνατο, είναι σαν τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, είναι δέκα κλάσεις καλύτερος, έτσι και η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους είναι πολύ καλύτερες από εμάς. Με τις επενδύσεις του προέδρου θα πάμε ακόμα πιο ψηλά και για τους φιλάθλους μας. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, έδωσε άδεια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να πάνε στην Ξάνθη και αρνήθηκε να δώσει άδεια στους οπαδούς του Ολυμπιακού να έρθουν εδώ. Που οφείλονται αυτές οι προτιμήσεις; Ο Ολυμπιακός θα ανέβει κι άλλο και το πρωτάθλημα να το ξεχάσουν, με τίμιους τρόπους, αν παίζουν 50-50 θα τρώνε όλοι τέσσερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα