Μοντέστο: «Θα κοιτάξουμε και την ιταλική αγορά»

Μοντέστο: «Θα κοιτάξουμε και την ιταλική αγορά»

Δημήτρης Τομαράς
Μοντέστο: «Θα κοιτάξουμε και την ιταλική αγορά»

bet365

Ο chief scout του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο, σε τοποθετήσεις του στους Ιταλούς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ο πειραϊκός σύλλογος να τσεκάρει πάλι την αγορά της γειτονικής μας χώρας.
Σε δηλώσεις του στο Τuttomercatoweb ο Μοντέστο σχολίασε μεταξύ άλλων για:
Τον ρόλο του στον Ολυμπιακό, τις επαφές με Γιουβέντους και τον Λεάλι: Έχω μεγαλώσει στην Ιταλία και από το ιταλικό ποδόσφαιρο έχω πάρει τόσα πράγματα. Όταν ήμουν εκεί ένιωθα πως ήταν το πιο καλό ποδόσφαιρο στον κόσμο. Μιλάω με ανθρώπους που ξέρω. Θα μιλήσουμε ξανά με άτομα στην ιταλική αγορά και θα δούμε. Θα κοιτάξουμε και την ιταλική αγορά.
Την παρουσία του Λεάλι όταν ήταν στον Ολυμπιακό: Ο Νικόλα ξεκίνησε καλά στον Ολυμπιακό όμως τα πράγματα από ένα σημείο και μετά δεν πήγαν καλά για εκείνον από πλευράς εμφανίσεων. Για εκείνον ήταν μία δυνατή και θετική εμπειρία για να προοδεύσει.
Την αγορά και το πως θα κινηθεί: Θα το δούμε άμεσα. Πρέπει να σκεφτούμε κυρίως το πρωτάθλημα.
Το μέλλον του και εάν σκέφτεται και την Ιταλία: Κατά καιρούς μπορεί να γίνουν σκέψεις αλλά είμαι στην πρώτη ομάδα στην Ελλάδα. Στην κορυφαία ομάδα και είμαι πολύ καλά. Θα δούμε. Μου αρέσει πολύ η Ιταλία και έχω πολλές επαφές. Ποδοσφαιρικές και μη. Όμως είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα.
Την Κάλιαρι και τον τεχνικό της Ντιέγο Λόπες: Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και επαγγελματίας, τον οποίο ξέρω. Μιλάει λίγο και δουλεύει σκληρά. Είμαι χαρούμενος που είναι στην Κάλιαρι. Είναι πάντα σημαντικό η Κάλιαρι να έχει τέτοιους ανθρώπους που έχουν δουλέψει ξανά στον σύλλογο και είναι σαν δικά της παιδιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα