Παραμένει ερωτηματικό ο Βιεϊρίνια

Παραμένει ερωτηματικό ο Βιεϊρίνια

Gazzetta team
Παραμένει ερωτηματικό ο Βιεϊρίνια

bet365

Ο ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τη συμμετοχή του Αντελίνο Βιεϊρίνια να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.

Αλαβές - Λας Πάλμας και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα! (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Πορτογάλος ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Παρασκευής, το οποίο περιελάμβανε τεστ ταχύτητας προκειμένου να διαπιστωθεί η συμπεριφορά του μυός του στο σημείο του τραυματισμού.

Η ανταπόκρισή του ήταν ικανοποιητική, ωστόσο, η απόφαση σχετικά με τη διαθεσιμότητά του θα παρθεί το Σάββατο στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και κάποια κομμάτια προπόνησης που αφορούσαν την τακτική. Η προπόνηση, άλλωστε, αφορούσε την προσέγγιση του αγώνα τόσο στον αμυντικό όσο και στο δημιουργικό τομέα.

Οι Κάτσε, Πούγγουρας συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Το Σάββατο (09.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα