Νέο μήνυμα ΠΑΕ και Γ. Σαββίδη ενόψει ΠΑΟ (pic)

Gazzetta team
Νέο μήνυμα ΠΑΕ και Γ. Σαββίδη ενόψει ΠΑΟ (pic)

bet365

H Τούμπα θα ανοίξει και πάλι την Κυριακή τις πόρτες της, μετά την εξοντωτική τιμωρία των επτά αγωνιστικών, με τους ανθρώπους της ομάδας να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους.

Υστερα από το τέλος της τιμωρίας του γηπέδου της Τούμπας οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζονται να υποδεχθούν ξανά τον κόσμο της ομάδας στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα (04/12) μέσω διαδικτύου, μέχρι στιγμής έχουν «φύγει» σχεδόν 5.000 κομμάτια, ενώ από το πρωί της Τετάρτης (06/12) θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και στα εκδοτήρια της Τούμπας.

«Όταν είμαστε μαζί είναι όλα πιο όμορφα. Όταν είστε πλάι μας είμαστε πιο δυνατοί. Όλοι μαζί είμαστε μια οικογένεια. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Πάντα. Σας περιμένουμε και πάλι στην Τούμπα με ανυπομονησία», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο μήνυμα της, που «ανέβασε» στο προφίλ του στο Instagram και ο Γιώργος Σαββίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα