Καπίνο, Καρσελά και άλλοι δύο τέλος!

Καπίνο, Καρσελά και άλλοι δύο τέλος!

Δημήτρης Τομαράς
Καπίνο, Καρσελά και άλλοι δύο τέλος!

bet365

Οπως έγινε γνωστό από τον Ολυμπιακό, οι Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Πειραιά για αγωνιστικούς λόγους...

«Βόμβα» πριν το ματς με την Γιουβέντους. Οπως έγινε γνωστό από τον Ολυμπιακό οι Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους με την ερυθρόλευκη. Μπορεί για κάποιους να ήταν γνωστό ή κάποιος άλλον να μην υπολογιζόταν αλλά η είδηση που «έσκασε» προκάλεσε αίσθηση μιας και ο Καρσέλα πήρε αρκετές ευκαιρίες το τελευταίο διάστημα τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε.

Ετσι το απόγευμα της Δευτέρας έγινε γνωστό από τον Ολυμπιακό πως ζητήθηκε από τους συγκεκριμένους τέσσερις να βρουν ομάδα τον Γενάρη, να φέρουν πρόταση και να αποχωρήσουν από τον σύλλογο. Μέχρι τότε θα προπονούνται μόνοι τους και όχι με την υπόλοιπη ομάδα.

Για τον Μίλιτς ήταν λίγο πολύ γνωστό μιας και ο Κροάτης φέτος είχε παίξει μόλις σε τέσσερα παιχνίδια την φετινή σεζόν (τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα ήταν στις 26 Αυγούστου κόντρα στη Λαμία). Για τον Ζντιέλαρ επίσης μετά την on camera δήλωσή του στη Nova ότι «ο προπονητής δεν βγάζει το πλάνο της ομάδας» και ούτως η άλλως δεν υπολογιζόταν από τον Λεμονή. Έκπληξη ίσως είναι η περίπτωση του Στέφανου Καπίνο (σ.σ. με δεδομένες κάποιες προσπάθειες ακόμα και από τον Λεμονή να μείνει) αν και το «γυαλί είχε ραγίσει» εδώ και αρκετές εβδομάδες και για την ακρίβεια από το 3-2 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μετά. Έκπληξη δεν είναι ούτε η υπόθεση του Μεχντί Καρσελά ο οποίος πάντως πρόλαβε να παίξει σε 16 ματς του Ολυμπιακού από τα οποία τα τέσσερα ήταν στους ομίλους του Champions League. Η απόδοση του τελευταίου μόνο καλή δεν ήταν το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να είναι ο παίκτης που κλείνει την συγκεκριμένη τετράδα.

ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΣΕΛΑ, ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ...

Ο Καρσελά έχει κλείσει με μονοετή δανεισμό με οψιόν και ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι κοντά στο να σπάσει τον δανεισμό αυτόν για να φύγει. Για τις άλλες τρεις περιπτώσεις όλα είναι ανοιχτά. Είτε για δανεισμό είτε για κανονική παραχώρηση ενώ για τον Ζντιέλαρ μπορεί να προκύψει ακόμα και λύση συμβολαίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα