Πληρώνονται και υπογράφουν μέσα στην εβδομάδα!

Πληρώνονται και υπογράφουν μέσα στην εβδομάδα!

Νίκος Αθανασίου
Πληρώνονται και υπογράφουν μέσα στην εβδομάδα!

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα πάρουν το 40% της δόσης Οκτωβρίου την Δευτέρα και μέσα στην εβδομάδα θα υπογράψουν τον διακανονισμό. Τι συμβαίνει με την δόση Δεκεμβρίου.

Την Πέμπτη η διοίκηση του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για το πλάνο αποπληρωμής της δόσης του Οκτωβρίου(40% από τα χρήματα του Αλαφούζου και την προείσπραξη εσόδων και τα υπόλοιπα ως γκαραντι από την δεύτερη δόση της Αλ Αιν για τον Μαρκους Μπεργκ τον Γενάρη), επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για έναντι πληρωμές της δόσης.

Έτσι λοιπόν την Δευτερα (το αργότερο την Τρίτη) οι παίκτες θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους και μέσα στην εβδομάδα θα υπογράψουν τον διακανονισμό για να είναι κατοχυρωμένοι τόσο εκείνοι όσο και το κλαμπ.

Η πρόταση της ΠΑΕ βρήκε σύμφωνους την συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που είναι έτοιμοι να βάλουν "πλατη" εκτιμώντας τον σύλλογο και την προσπάθεια που γίνεται από όσους έμειναν πίσω μετά το... ναυάγιο του Γιάννη Αλαφούζου.

Από κει και πέρα, το νέο θέμα ακούει στην δόση Δεκεμβρίου. Σε αυτή την περίπτωση η ΠΑΕ έχει περιθώρια ελιγμού, καθώς θα θεωρεί ληξιπρόθεσμη στην αρχή Φλεβάρη. Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει ο Ιανουάριος για να βρεθεί ρευστο

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED