Καρσελά: «Πρωτάθλημα και όσα περισσότερα γκολ μπορώ»

Δημήτρης Τομαράς
Καρσελά: «Πρωτάθλημα και όσα περισσότερα γκολ μπορώ»

bet365

Ο Μεχντί Καρσελά έδωσε την δική του διάσταση για την συνέχεια του Ολυμπιακού, το πως βλέπει την ομάδα και τις επιδιώξεις του για το υπόλοιπο της σεζόν που διανύουμε.
Ο Μεχντί Καρσελά επισήμανε στη NOVA για:
Τον αγώνα στο Κύπελλο με τον Κισσαμικό: Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Είναι αλήθεια πως είναι δύσκολο να αντιμετωπίζει η ομάδα αντιπάλους της Β' κατηγορίας γιατί είναι δύσκολο να βρίσκεις κίνητρο. Πήγαμε για να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε, όμως συνεχίζουμε στο Κύπελλο.
Την ζωή στην Ελλάδα: Μου αρέσει πολύ η ζωή στην Ελλάδα. Η Αθήνα είναι υπέροχη. Δεν ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ εδώ γιατί έχω συμπαίκτες από την ίδια περιοχή. Ο καιρός πολύ καλός εκτός από τώρα τελευταία που άρχισε να βρέχει αλλά είναι πολύ ωραία.
Τι το θέλει και τι στόχους έχει: Εγώ προσωπικά θέλω τον τίτλο του πρωταθλητή. Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία κάτι τέτοιο. Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος. Θέλω το πρωτάθλημα και να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ διότι έχω έρθει εδώ για να δείξω ποιος είμαι.
Την πλευρά που προτιμάει να παίζει: Στα δεξιά. Εκεί είναι η θέση μου και που προτιμώ.
Τον αγώνα με τον Απόλλωνα: Πιστεύω πως δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η εικόνα που έχω για τον αντίπαλο. Πολύ περισσότερο νόημα θα έχει να ασχοληθούμε με το τι εικόνα θα πρέπει να δείξουμε εμείς. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έχει κάνει ο Απόλλων μέχρι στιγμής και γιατί βρίσκεται στην θέση αυτή. Όλες οι ομάδες όταν αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό, βάζουν τα δυνατά τους και δίνουν ότι καλύτερο έχουν για να παίξουν απέναντι στον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί έχουν απέναντί τους τον πρωταθλητή. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να σκεφθούμε τη δική μας απόδοση, να συγκεντρωθούμε στο τι θα κάνουμε εμείς και στο δικό μας παιχνίδι. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα κάνει ο αντίπαλος.
Τα δεδομένα ως προς τη βαθμολογία: Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Είμαστε κοντά στην κορυφή για να είμαστε ξανά στην πρώτη θέση. Είμαστε η ομάδα που αξίζει την πρώτη θέση, η πρωταθλήτρια και που πρέπει να κερδίσει τον τίτλο.
Τα ντέρμπι και το ότι δεν κερδίζεται εκεί ο τίτλος: Είμαι και δεν είμαι σύμφωνος. Θεωρώ πως πρέπει να νικάς και στα ντέρμπι. Τα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικά και αυτά και ειδικά στην Ελλάδα. Θα πρέπει καταρχήν να κερδίζεις τα ντέρμπι αλλά όταν θέλεις να είσαι πρωταθλητής πρέπει να κερδίζεις όλα τα ματς ακόμα και τις μικρές ομάδες ή τις ομάδες στην μέση.
Την Γιουβέντους: Θέλω να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη να προχωρήσουμε. Κάναμε κάποια καλά ματς με Μπάρτσα και Γιουβέντους. Θα ήθελα όμως να τελειώσουμε αυτήν την φάση με μία νίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα