Καλτσάς: «Μας έδωσε ώθηση»

Gazzetta team
Καλτσάς: «Μας έδωσε ώθηση»

bet365

Ο ακραίος του Αστέρα στάθηκε στην έλευση του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο των Αρκάδων
Αισιόδοξος πως ο Αστέρας θα γίνει ακόμη καλύτερος έδειξε ο Καλτσάς, μέσω των όσων είπε στον ΣΠΟΡ FM.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την ανοδική πορεία του Αστέρα: «Μας έδωσε ώθηση η έλευση του νέου προπονητή. Κερδίσαμε δίκαια και τα τρία παιχνίδια σερί και το αξίζαμε. Δουλεύουμε αρκετά και έχουμε καλή προσέγγιση στα ματς και για αυτό παίρνουμε τα αποτελέσματα που παίρνουμε. Ο προπονητής μας προσπαθεί να μας δίνει τις κατάλληλες εντολές και θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες έχουν δώσει το 100%».
Για τη ζωή στην Τρίπολη: «Όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα, βοηθούν τους παίκτες που είναι εδώ. Όταν κερδίζουμε κιόλας όλα είναι καλύτερα».
Για τους στόχους φέτος: «Η αρχή ήταν δύσκολη με τρεις σερί ήττες. Δεν το βάλαμε κάτω, δουλέψαμε πολύ και δίκαια είμαστε εκεί που είμαστε. Πρέπει να κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια ξεχωριστά και να μπορέσουμε να φτάσουμε ψηλά και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».
Για το ποια ομάδα ξεχωρίζει: «Μέχρι στιγμής ο Ατρόμητος παίζει καλό ποδόσφαιρο και βρίσκεται ψηλά. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όλοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο και ας το πάρει ο καλύτερος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα