Γραμμένος για Χιμένεθ: «Μόνο αυτός έχει κάνει τέτοια χειρονομία;»

Γραμμένος για Χιμένεθ: «Μόνο αυτός έχει κάνει τέτοια χειρονομία;»

Δημήτρης Ρούσσος
Γραμμένος για Χιμένεθ: «Μόνο αυτός έχει κάνει τέτοια χειρονομία;»

bet365

Την άποψη πως έχουν γίνει και χειρότερα στα ελληνικά γήπεδα από τη χειρονομία του Μανόλο Χιμένεθ στη Λεωφόρο εξέφρασε ο Βαγγέλης Γραμμένος, υπογραμμίζοντας πως πλέον δεν θα υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά στις αποφάσεις για τις τιμωρίες.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου, μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε και στη χειρονομία του Μανόλο Χιμένεθ προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για την απρεπή χειρονομία του Χιμένεθ:

«Τα πειθαρχικά όργανα γι’ αυτό είναι. Όποιος κάνει παραβατική συμπεριφορά μπορεί να τιμωρείται. Να μπω στη λογική αν έκανε ο Περέιρα ή Χιμένεθ κάτι; Εδώ έχουν γίνει τέρατα και σημεία. Εμείς φωνάζαμε για τακτικούς δικαστές και το πετύχαμε με την βοήθεια της Πολιτείας. Υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να επικεντρωθούμε: Ο ανεξάρτητος δικαστής που κρίνει αδέκαστα. Αυτός που κάνει κάτι είναι ελεγκτέος από τα πειθαρχικά όργανα. Ο Χιμένεθ είναι ο μοναδικός που έχει κάνει απρεπή πράγματα; Έχουν γίνει χειρότερα. Στο παρελθόν υπήρχαν δύο μέτρα και δύο σταθμά στις αποφάσεις».

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

To θέμα έχει πάρει διαστάσεις από το βράδυ της Κυριακής, αφού ο Ισπανός τεχνικός τεχνικός της ΑΕΚ εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου δίχως διάθεση να συζητήσει ή να απολογηθεί για το περιστατικό. Στη συνέχεια, το πρωί της Δευτέρας, μίλησε στους παίκτες, ζητώντας «συγγνώμη» για την κίνησή του από εκείνους, καθώς και όσους προσέβαλε. Ενδιάμεσα, με δήλωσή του ενδιάμεσα είχε επέμβει και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ζητώντας από τον Χιμένεθ να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε ακόμα: Οι πιθανές ποινές για τον Μανόλο Χιμένεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα