Τι δοκίμασε ο Λεμονής στο... εσωτερικό δίτερμα στον Ρέντη

Τι δοκίμασε ο Λεμονής στο... εσωτερικό δίτερμα στον Ρέντη

Gazzetta team
Τι δοκίμασε ο Λεμονής στο... εσωτερικό δίτερμα στον Ρέντη

bet365

Ο Τάκης Λεμονής είχε ξανά ενδιαφέρουσες δοκιμές στο εσωτερικό δίτερμα της πρώτης ομάδας με τους Νέους στον Ρέντη το Σάββατο.
Την ευκαιρία να τσεκάρει και να τεστάρει πρόσωπα και σχήματα είχε στο... οικογενειακό διπλό της πρώτης ομάδας με τους Νέους στον Ρέντη το Σάββατο το μεσημέρι ο Τάκης Λεμονής. Ο Έλληνας τεχνικός στο αρχικό του σχήμα δοκίμασε ένα 4-3-3 με τον Προτό κίπερ και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Ομάρ, Μποτία, Ένγκελς και Κούτρη. Κέντρο είχε Ζντιέλαρ, Ζιλέ και Μάρτινς και επιθετική τριάδα με Φιγκέιρας, Μάριν και Καρσελά με τον Γερμανό σε ρόλο οργανωτή.
Γενικότερα υπήρξαν αλλαγές και άλλες δοκιμές ενώ ο Λεμονής ήθελε να δει και παίκτες και από την Κ-20. Ουσιαστικά μέσα από αυτές τις δοκιμές ο έμπειρος κόουτς ψάχνει το ιδανικό σχήμα για τα επόμενα παιχνίδια και κυρίως τα πλέον σημαντικά οπως με την Σπόρτινγκ στην Λισσαβώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα