«Κάτι τους χρωστάμε από πέρυσι...»

Δημήτρης Τομαράς
«Κάτι τους χρωστάμε από πέρυσι...»

bet365

Πριν το ματς με τον Πλατανιά στο γήπεδο Καραϊσκάκη οι... παλιοί μίλησαν στους... νέους στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι και τα περσινά πεπραγμένα. Η... πώρωση και λόγω του κόσμου.

Θύρα Vista παντού με live streaming από το κινητό & το tablet (21+)!

Ακούγοντας τις αντιδράσεις του κόσμου και βλέποντας το κλίμα που υπήρχε στο γήπεδο οι παλιοί του ρόστερ του Ολυμπιακού έσπευσαν να ενημερώσουν του νέους για το τι είχε συμβεί πέρυσι. Όλα τα γεγονότα με τον Πλατανιά και τις καταγγελίες σε μία προσπάθεια να μην πάρει τίτλο ο πειραϊκός σύλλογος. «Κάτι τους χρωστάμε από πέρυσι. Κανείς δεν ξεχνά το τι έγινε και ότι επιχείρησαν με καταγγελίες έναν μήνα μετά να μας πάρουν τον τίτλο. Ο κόσμος ζητάει απαντήσεις από εμάς και εμείς πρέπει να τις δώσουμε.

Να μπούμε πολύ καλά στο ματς, να παίξουμε καλά και να πάρουμε μία πολύ καλή και μεγάλης έκτασης νίκη για την ομάδα και τον κόσμο μας», έλεγαν οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά πριν την σέντρα στο Ολυμπιακός - Πλατανιάς ενώ υπήρξε και η σχετική... πώρωση από τον κόσμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα