ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Το καλύτερο βίντεο του πρωταθλήματος (vid)

Το καλύτερο βίντεο του πρωταθλήματος (vid)

Το καλύτερο βίντεο του πρωταθλήματος (vid)

Ο Σιώπης σε ρόλο δημοσιογράφου έδωσε ρέστα κι ανέκρινε τους Ρισβάνη, Κόρμπο και Γιαννιώτη. «Εσύ γιατί δεν έμεινες στον Ολυμπιακό;» η απίστευτή ερώτησή του στον Ρισβάνη!

Πέρσι ήταν συμπαίκτες στον Πανιώνιο. Φέτος οι τρεις από τους τέσσερις έκαναν προετοιμασία με τον Ολυμπιακό αλλά στη συνέχεια δεν συνέχισαν στην ομάδα. Ο Σιώπης επέστρεψε στον Πανιώνιο και οι Ρισβάνης, Γιαννιώτης στον Ατρόμητο.

Το Σάββατο το απόγευμα βρέθηκαν αντίπαλοι για 90 λεπτά σ' ένα ιστορικό ματς για τον Γιαννιώτη ο οποίος συμπλήρωσε οκτώ παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ κι έφτασε να έχει την 7η καλύτερη επίδοση στην Α' Εθνική.

Ωστόσο αυτό που έγινε μετά το τέλος του αγώνα είναι ότι καλύτερο έχετε δει φέτος από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Σιώπης πήρε το μικρόφωνο της Nova και ανέκρινε τους Κόρμπο, Ρισβάνη και Γιαννιώτη και ο... κοντός έδωσε ρέστα!

«Θα ξεκινήσω από τον πιο ψηλό», είπε αρχικά ο Σιώπης ο οποίος συνέχισε το προσωπικό του ρεσιτάλ τρολάροντας τον Κόρμπο για τον τρόπο που μιλάει με τον αρχηγό του Πανιωνίου ν' απαντάει στον Σιώπη λέγοντας πως ήταν τυχερός ο Γιαννιώτης που δεν μπόρεσε να σουτάρει έξω από την περιοχή ο μέσος του Πανιωνίου (δεν έχει σκοράρει ακόμα ο Σιώπης στην Α' Εθνική).

Ωστόσο η καλύτερη ερώτηση ήταν στο τέλος του Σιώπη προς τον Ρισβάνη.
«Για να δεις τι δημοσιογράφος είμαι. Πως γίνεται να σε άφησε εσένα ο Ολυμπιακός;»

Απολαύστε τους στο βίντεο ΕΔΩ.