Το πιθανό σχήμα του Πλατανιά για τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Το πιθανό σχήμα του Πλατανιά για τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Μαναρώλης ετοιμάζει ένα σχήμα 5-3-2 για την αναμέτρηση της ομάδας του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη το μεσημέρι της Κυριακής.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Φιορεντίνα – Ρόμα με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ένα πιθανό σχήμα του Πλατανιά για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι με 5-3-2 και Κοκκαλά κίπερ, τριάδα στόπερ με Πλιάτσικα, Στάμου και Ντικαμονά και στα δύο άκρα της άμυνας οι Στάθης και Βάντερσον.

Στο κέντρο θα είναι οι Δημούτσος, Αγγελόπουλος και Πατράλης και μπροστά οι Ενσικουλού, Μπούτνικ. Οι προθέσεις του υπηρεσιακού Μαναρώλη είναι να διαφυλάξει τα μετόπισθεν των Χανιωτών όσο πιο καλά μπορεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα