Θέμα στην «Α Bola» η ξέφρενη πορεία του Ατρόμητου! (pic)

Θέμα στην «Α Bola» η ξέφρενη πορεία του Ατρόμητου! (pic)

Νίκος Μαρούδας
Θέμα στην «Α Bola» η ξέφρενη πορεία του Ατρόμητου! (pic)

bet365

Ο Ατρόμητος εντυπωσιάζει στο ελληνικό πρωτάθλημα σπάζοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο... θαύμα του «αστεριού».

Η εντυπωσιακή πορεία που κάνει ο Ατρόμητος μέχρι τώρα στη Σούπερ Λιγκ, ανάγκασε και τους Πορτογάλους να ασχοληθούν μαζί του. Οι Περιστεριώτες, βρίσκονται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και η πορτογαλική εφημερίδα «Α Bola» έδωσε μια ολόκληρη σελίδα στην ξέφρενη πορεία της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι.

Στο αφιέρωμα, γίνεται εκτενής αναφορά στο γεγονός πως ο Ατρόμητος δεν έχει δεχτεί γκολ εδώ και 7 αγωνιστικές, όπως επίσης και στα δύο μεγάλα διπλά με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Επίσης, αναφέρεται πως στην ομάδα δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο αστέρι, κάτι που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση στους Πορτογάλους, ενώ γίνεται λόγος και στην παρουσία του Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο του «αστεριού».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και ο Ρικάρντο Σα Πίντο και το γεγονός πως αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα