ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Δεν τα βρίσκει (ακόμα) για το νέο συμβόλαιο με Μποτία

Δεν τα βρίσκει (ακόμα) για το νέο συμβόλαιο με Μποτία

Δεν τα βρίσκει (ακόμα) για το νέο συμβόλαιο με Μποτία

Στην παρούσα φάση Ολυμπιακός και Μποτία δεν βρίσκουν σημείο επαφής ως προς το οικονομικό σκέλος για το νέο συμβόλαιό του. Ο έμπειρος στόπερ εάν δεν μείνει στο Λιμάνι προτιμά Ισπανία.

Έχει ανοίξει εδώ και αρκετές ημέρες ξανά το ζήτημα του νέου συμβολαίου του Αλμπέρτο Μποτία. Όταν όμως φτάνουμε στον Νοέμβριο για να τεθεί πάλι επί τάπητος αυτή η υπόθεση φαίνεται πως και οι δύο πλευρές έχουν τα... εμπόδιά τους. Ο Ολυμπιακός περισσότερο προβληματίζεται για την ευπάθειά του στους τραυματισμούς. Τόσο το καλοκαίρι όσο και τώρα δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων των δύο εμπλεκόμενων πλευρών στην κουβέντα ως προς το οικονομικό σκέλος. Προφανώς και θα έχει και συνέχεια η κουβέντα αυτή αλλά προς το παρόν συμφωνία δεν υφίσταται. Ο Μποτία εάν δεν μείνει στον Ολυμπιακό (σ.σ. θέλει πάντως να συνεχίσει εδώ) έχει ως προτεραιότητά του να γυρίσει στην πατρίδα του.

Είναι γνωστό και ήδη καταγεγραμμένο το νέο ενδιαφέρον των Μάλαγα και Τραμπζονσπόρ. Το θέμα είναι εάν η πλευρά του παίκτη μπορεί όντως να βρει ένα πιο καλό συμβόλαιο απ' αυτό που προσφέρει ο Ολυμπιακός. Πάντως δεν αποκλείεται επί του θέματος αυτού να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και τον Γενάρη...