Εμενίκε: Στο Κύπελλο κατά... ριπάς, στο πρωτάθλημα δεν έχει σκοράρει

Δημήτρης Τομαράς
Εμενίκε: Στο Κύπελλο κατά... ριπάς, στο πρωτάθλημα δεν έχει σκοράρει

bet365

Ο Εμάνουελ Εμενίκε έφτασε τα 3 γκολ στον θεσμό του Κυπέλλου αλλά στην Super League δεν έχει σκοράρει ακόμα έχοντας καταγράψει 208 λεπτά συμμετοχής και 5 τελικές.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Ολυμπιακός – Χίμκι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναμφίβολα ήταν μία περίοδος (σ.σ. η τελευταία χρονικά) που δεν είχε κυλήσει τόσο καλά για τον Εμενίκε. Ο Νιγηριανός μετά από το πρόβλημα με την θλάση που είχε, άλλους τραυματισμούς αλλά και την κλοπή στο σπίτι του ακόμα ψάχνει να βρει τα... πατήματά του. Δεν ήταν εύκολο χρονικό διάστημα για τον ίδιο. Έχει μεν φτάσει αισίως τα 4 γκολ αλλά στην Super League Σουρωτή δεν έχει σκοράρει ποτέ και ας έχει 208 λεπτά παρουσίας και 5 τελικές. Ο Εμάνουελ Εμενίκε αποτέλεσε μία σημαντική επένδυση του Ολυμπιακού που δαπάνησε αρκετά χρήματα για να τον φέρει στην Ελλάδα και προφανώς οι απαιτήσεις είναι πολλές και υψηλές. Είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός περιμένει περισσότερα. Στο Κύπελλο ο Νιγηριανός σκόραρε τα 2 γκολ του Ολυμπιακού με τον Αστέρα και έβαλε και γκολ με τον Αχαρναϊκό συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πρόκριση. Έχει και ένα γκολ από τα ματς με την Παρτιζάν στο ενεργητικό του. Στο πρωτάθλημα όμως έχοντας παρουσία σε 4 ματς δεν έχει σκοράρει ακόμα.

Στο Λιμάνι ελπίζουν πως η επιστροφή του Νιγηριανού στην αποστολή αλλά και στην δράση ως αλλαγή και με γκολ κόντρα στον Αχαρναϊκό θα μπορέσει να αποτελέσει το έναυσμα για μία πιο καλή συνέχεια για τον ίδιο και στην Super League Σουρωτή αλλά και στην Ευρώπη στα ματς που έχουν απομείνει. Θυμίζουμε ξανά πως ο Ανσαριφάρντ που στο πλάνο επί Χάσι ήταν 3ος φορ στην ιεραρχία έχει περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα και από τον Εμενίκε και από τον Τζούρτζεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα