Οτζίτζα Οφόε: «Πήρα την καλύτερη απόφαση με το να πάω στον Ολυμπιακό»

Οτζίτζα Οφόε: «Πήρα την καλύτερη απόφαση με το να πάω στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Οτζίτζα Οφόε: «Πήρα την καλύτερη απόφαση με το να πάω στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε σε συνέντευξή του στην Πολωνία είπε ξανά ότι έκανε την καλύτερη επιλογή με το να πάει στον Ολυμπιακό. Τι δήλωσε για τον Βέλγο ο Λεμονής και τι επισήμανε για Χάσι ο Κοβάσεβιτς.
Ο Οτζίτζα Οφόε είπε σε πολωνικό ΜΜΕ για:
Την ζωή του στην Αθήνα σε σχέση με την Πολωνία: Εάν κάποιος προτιμά το χιόνι είναι η Βαρσοβία. Εάν προτιμά τον ήλιο, η Αθήνα. Έχει πολύ ήλιο, φιλικούς ανθρώπους, καλό φαγητό και είναι μια μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός. Η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη με το μέρος. Εγώ, επίσης.
Το εάν ήταν κοντά στην Κρασνοντάρ: Ήμουν εγώ, ο ατζέντης μου και ο πατέρας μου. Ξαφνικά αποδείχθηκε ότι τα ποσά ήταν διαφορετικά από τα συμφωνηθέντα. Επίσης και οι όροι του συμβολαίου.
Το τέλος της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Μπέσνικ Χάσι: Ίσως εάν έμενε περισσότερο καιρό, να τα πήγαινε καλύτερα. Αλλά δεν έμεινε. Τώρα, έχουμε νέο προπονητή και οι στόχοι είναι οι ίδιοι.
Το ότι μετά το τέλος της καριέρας τους οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ έμειναν στον σύλλογο: Γιατί να φύγουν και πού να πάνε; Έχουν τα πάντα. Ωραία χώρα, ωραία δουλειά και σεβασμό. Και ήλιο! Τώρα κατάλαβες γιατί αποφάσισα να αλλάξω ομάδα; Πήρα την καλύτερη ποδοσφαιρική απόφαση με το να πάω στον Ολυμπιακό. Αλλά, θυμάμαι ακόμη τη Βαρσοβία για τους οπαδούς της Λέγκια.
Οι Πολωνοί μίλησαν και με τους Τάκη Λεμονή, Ντάρκο Κοβάσεβιτς σχετικά με τη μεταγραφή του Οτζίτζα. Ο Λεμονής είπε: «Δεν με ενδιαφέρει ότι ο Βάντις είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον έφερε ο Χάσι. Είναι ένας παίκτης που μας εγγυάται την ισορροπία κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Φέρνει ηρεμία στην ομάδα. Μπορεί να μην έχει τόσο ηγετικό ρόλο, όσο στη Λέγκια, αλλά είναι γιατί έχουμε πολλούς σπουδαίους παίκτες εδώ. Αλλά, στον Ολυμπιακό έχει βρει τον εαυτό του. Ο Ολυμπιακός στέλνει μήνυμα στον κόσμο. Δεν έχει σημασία εάν είσαι Σέρβος, Γάλλος ή Έλληνας.
Εάν αγαπάς την ομάδα και αισθάνεσαι καλά εδώ, ακόμη και μετά το τέλος της καριέρας σου, μπορείς να είσαι μέρος του κλαμπ. Δεν χτίζουμε ομάδα ανθρώπων. Χτίζουμε μια οικογένεια».
Ο παράγοντας των «ερυθρόλευκων», Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ρωτήθηκε για τον Μπέσνικ Χάσι: «Ήταν απόφαση του προέδρου η απομάκρυνση του Χάσι. Μερικές φορές ένα ματς κρίνει το μέλλον του προπονητή», ενώ μίλησε και για τον πρώην συμπαίκτη του και νυν τεχνικό διευθυντή της Λέγκια Βαρσοβίας, Μίχαλ Ζεβλάκοφ: «Ξέρει να μιλά σερβικά. Για εμάς είναι ο Μίκα. Πολύ έξυπνο παιδί και μιλά πολλές γλώσσες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα