ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μπορεί να νιώθει δικαιωμένος για το VAR

Μπορεί να νιώθει δικαιωμένος για το VAR

Μπορεί να νιώθει δικαιωμένος για το VAR

Μπορεί τα διαιτητικά λάθη, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, να έχουν μειωθεί στις πρώτες επτά αγωνιστικές, αλλά στην Τούμπα λένε, πως δε θα υπήρχαν ούτε αυτά, αν εφαρμοζόταν το Video Assistant Replay.

Λειψία – Πόρτο με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Βέρνεν ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ ήταν από τους πρώτους, που έθεσαν επί τάπητος το θέμα της χρησιμοποίησης του VAR (Video Assistant Replay) και επιμένουν στη χρησιμότητα των επιπρόσθετων βοηθών στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Στην πρώτη περίπτωση του VAR ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ήταν διατεθειμένος (κατέθεσε σχετική πρόταση) να αναλάβει το υψηλό κόστος, ωστόσο είναι άλλου είδους τα προβλήματα, κυρίως τεχνικά λόγω ακαταλληλότητας των περισσοτέρων γηπέδων της Σούπερ Λίγκας, που φρέναραν την όλη διαδικασία.

Στην Τούμπα, υποστηρίζουν, πως μέχρι στιγμής όλα τα διαιτητικά λάθη, που έχουν γίνει διαμορφώνοντας αποτελέσματα και αλλοιώνοντας τη βαθμολογία, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθούν αν είχε τεθεί σε εφαρμογή το συγκεκριμένο σύστημα, όπως συμβαίνει σε προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως της Γερμανίας και της Ιταλίας.

Το ζήτημα του VAR και των επιπρόσθετων βοηθών θα είναι θέματα της ατζέντας που θα υπάρξει και θα τεθούν υπόψη του κ. Περέιρα και των μελών της ΚΕΔ, στη συνάντηση που έχει ζητήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, σίγουρα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».