Ανδρούτσος: «Προέχει ο Πανιώνιος και όχι η Μπαρτσελόνα»

Δημήτρης Τομαράς
Ανδρούτσος: «Προέχει ο Πανιώνιος και όχι η Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την σημασία της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο και πως φυσικά και προέχει έναντι του ματς με Μπαρτσελόνα.

Ο Ανδρούτσος είπε μεταξύ άλλων σε NOVA:

Πιστεύω πως ναι, βοήθησε αυτή η διακοπή. Στο να μας δώσει ο νέος προπονητής τις δικές του οδηγίες. Νέες οδηγίες. Είχε περισσότερο χρόνο στο να μας δώσει τις δικές του ιδέες και σίγουρα θα βοηθήσει αυτό, γιατί ήταν λίγο ξαφνικό όλο αυτό και η αλλαγή του προπονητή. Σίγουρα είχαμε ένα καλό πρόσωπο, αλλά δεν φτάνει αυτό. Πρέπει και να νικάμε. Δεν είμαστε μια ομάδα που αμύνεται συχνά. Μπορεί να είμαστε καλοί σε αυτό, αλλά σίγουρα στην Ελλάδα, πρέπει να έχουμε εμείς την κυριαρχία. Να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δημιουργούμε φάσεις και πιστεύω πως αυτό σιγά, σιγά θα το καταφέρουμε.
Κάθε ματς είναι με τη σειρά του. Τώρα έχουμε τον Πανιώνιο, μετά θα ασχοληθούμε για το επόμενο ματς. Αλλά τώρα προέχει ο Πανιώνιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα