ΑΕΚ: Κιτρινόμαυρη γιορτή και στο Αίγιο για το τρόπαιο
Μετά τη μεγάλη εκδήλωση που έγινε στην Πάτρα, ο επόμενος σταθμός του τροπαίου της ΑΕΚ τη Δευτέρα (22/6) ήταν το Αίγιο.
Και εκεί οι φίλοι της ΑΕΚ έστησαν μια κιτρινόμαυρη γιορτή καθώς μικροί και μεγάλοι Ενωσίτες πήγαν να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο της πρωταθλήτριας.
Την Τρίτη (23/6) το τρόπαιο της ΑΕΚ θα είναι στη Ναύπακτο στις 20:00 στην Πλατεία Φαρμάκη. Την Τετάρτη (24/6) θα περάσει από την Άρτα στις 11:00 στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, ενώ την ίδια μέρα το βράδυ θα είναι στη Λευκάδα στις 20:00 στη Νέα Πλατεία Παραλίας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
