Superleague: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των Playoffs
Η Stoiximan Superleague επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο (18-19 Απριλίου) και για τα Playoffs θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική, που αν και νωρίς, μπορεί εν πολλοίς να κρίνει τον φετινό τίτλο.
Η πρωτοπόρος ΑΕΚ θα υποδεχθεί το απόγευμα της Κυριακής (19/4, 18:00) τον ΠΑΟΚ στην ''Allwyn Arena'', ενώ αργότερα (21:00) θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο το ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, τελευταίο στο ιστορικό γήπεδο.
Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΠΟ γνωστοποίησε τους διαιτητές των αναμετρήσεων.
Στη Φιλαδέλφεια, θα διευθύνει ο ελίτ Ισπανός, Χεσούς Χιλ Μανθάνο, με βοηθούς τους Άνχελ Νεβάδο Ροντρίγκες και Χαβιέρ Κάρλος Μαρτίνες Νίκολας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Πάμπλο Γκονσάλες Φουέρτες και Φρανσίσκο Χοσέ Ερνάντες Μαέσο.
Ο 42χρονος θα βρεθεί στην χώρα μας για 2η φορά, μετά το 2019 και ένα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (3-1).
Στο «Απόστολος Νικολαϊδης» άρχων της συνάντησης θα είναι ο Τούρκος Χαλίλ Ομούτ Μελέρ, με βοηθούς τους Ιμπραχίμ Τσαγλάρ Γιουρτσάν και Αμπντουλάχ Μπόρα Όζκρα. Τέταρτος θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Κλέι Πούπερτι και Χέροεν Μάνσοτ.
Ο Τούρκος ήταν και πριν ένα χρόνο στη χώρα μας, σφυρίζοντας το ΑΕΚ - Ολυμπιακός (0-2) στις 25 Απριλίου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
