ΟΦΗ: Μπήκε ο Σενγκέλια για Παναθηναϊκό, πρόβλημα με Μπόρχα

Βασίλης Μπαλατσός
Μπορχα

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Λέβαν Σενγκέλια επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπόνησης του ΟΦΗ ενόψει Παναθηναϊκού, ενώ ο προέκυψε πρόβλημα με τον Μπόρχα Γκονθάλεθ.

Με ένα ευχάριστο νέο, αλλά και με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο Παγκρήτιο Στάδιο (22/2, 16:00), το οποίο εν τέλει θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Από τη μία ο Λεβάν Σενγκέλια επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Χρήστου Κόντη, ενώ από την άλλη ο Μπόρχα Γκονθάλεθ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της προπόνησης και μένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι. Για δεύτερη διαδοχική ημέρα ο Χουάν Νέιρα συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, με τον Ζήση Καραχάλιο να συνεχίζει θεραπεία.

ΟΦΗ: Sold Out το πρώτο τσάρτερ για τον τελικό, μπήκε δεύτερο
ΟΦΗ

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (20/2) στις 11:00.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα