ΟΦΗ, μεταγραφές: Στο Ηράκλειο ο Κανελλόπουλος, πιάνει δουλειά την Παρασκευή
Παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Κανελλόπουλος. Ο Έλληνας χαφ έμεινε ελεύθερος τον Δεκέμβριο από την Ελσίνκι και έφτασε σε προφορική συμφωνία με τoυς Κρητικούς για συμβόλαιο 2,5 χρόνων, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2028.
Ο 26χρονος μέσος έφτασε στο Ηράκλειο αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (22/1) και ξεκίνησε τη διαδικασία των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά ο Όμιλος θα επισημοποιήσει τη μεταγραφή το πρωί της Παρασκευής (23/1).
Στις 11:00 έχει προγραμματιστεί στο ΒΑΚ η επόμενη προπόνηση του ΟΦΗ, η οποία θα είναι και η πρώτη του Κανελλόπουλου, υπό τις οδηγίες του Χρήστου Κόντη.
Δείτε Επίσης
Αθλητικές Μεταδόσεις στο GazzettaΣυνολικά την προηγούμενη τριετία έπαιξε σε 109 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 28 ήταν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας 11 ασίστ και 3 γκολ. Ο Λάκωνας box to box μέσος προέρχεται από τις ακαδημίες του Αστέρα ΑΚΤΟR, με τον οποίο έχει 29 ματς στη Stoiximan Super League.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Φινλανδία ο Κανελλόπουλος κατέκτησε το κύπελλο, ενώ το 2023 αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ομάδα του, ενώ κατέκτησε και το League Cup.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

