Κηφισιά, μεταγραφές: Φουλάρει για το «μπαμ» με Τσούμπερ
Η Κηφισιά μπορεί μετά τον Ανδρέα Τεττέη να αναμένεται να είναι το πλέον πιθανό πως θα αποχαιρετήσει άμεσα και τον Παύλο Παντελίδη, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν θα ενισχυθεί. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Gazzetta, το κλαμπ των Βορείων Προαστίων «φουλάρει» για τη μεταγραφή του Στίβεν Τσούμπερ!
Στο Ζηρίνειο έψαχναν κάτι... δυνατό για τη γραμμή κρούσης, ώστε να «καλύψει» τα σημαντικά κενά που προέκυψαν και η διοίκηση του Χρήστου Πρίτσα προσπαθεί να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση με την απόκτηση του άλλοτε αρχηγού της ΑΕΚ, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών του νταμπλ του Δικεφάλου τη σεζόν 2022-23 και MVP των Play Offs εκείνης της σεζόν.
Δείτε Επίσης
Αθλητικές Μεταδόσεις στο GazzettaΟ Ελβετός με τη σπουδαία διεθνή καριέρα (56 εμφανίσεις με το εθνόσημο) μέτρησε 25 γκολ και 13 ασίστ σε 119 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα. Τον τελευταίο χρόνο μέτρησε 12 γκολ και 7 ασίστ σε 40 συμμετοχές με τη Ζυρίχη, ενώ στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν είχε 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 19 παιχνίδια με τους Ελβετούς, από τους οποίους έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ώρες.
Όσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις της Κηφισιάς είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια για την απόκτηση του Δανού δεξιού μπακ, Τόμας Σάντος, ενώ στο πλαίσιο της αποχώρησης του Παύλου Παντελίδη αναμένεται να υπάρξουν έμψυχα ανταλλάγματα, με τον Πορτογάλο εξτρέμ, Μιγκέλ Ταβάρες να είναι στο τραπέζι.
Το who is who του Τσούμπερ
Ο Στίβεν Τσούμπερ (γεννημένος στις 17 Αυγούστου 1991) ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή από την Γκρασχόπερς, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το καλοκαίρι του 2008 σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (Κύπελλο Ιντερτότο), ενώ λίγο αργότερα κατέγραψε και την πρώτη του συμμετοχή στο ελβετικό πρωτάθλημα.
Τον Ιούλιο του 2013 έκανε το βήμα στο εξωτερικό, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με τη ρωσική ομάδα πανηγύρισε την κατάκτηση του Super Cup Ρωσίας, πραγματοποιώντας παράλληλα τις πρώτες του εμφανίσεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Έναν χρόνο αργότερα μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό της Χόφενχαϊμ, με την οποία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, το οποίο ανανέωσε το 2017 έως το 2020. Στη συνέχεια, τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Στουτγκάρδη. Τον Αύγουστο του 2020 εντάχθηκε στην Άιντραχτ Φραγκφούρτης, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και συνεχίζοντας την παρουσία του στην Bundesliga.
Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στην Ελλάδα, καθώς στις 30 Αυγούστου 2021 παραχωρήθηκε με μονοετή δανεισμό στην ΑΕΚ, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει οψιόν αγοράς ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ. Τον Μάιο του 2022 η Ένωση ενεργοποίησε την οψιόν, διατηρώντας τον στο ρόστερ της και τον Ιανουάριο του 2025 επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Ζυρίχης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

