ΟΦΗ - Άρης: Θα ανοίξει μόνο μια θύρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για τους κατόχους διαρκείας
Ήταν αναμενόμενο και πλέον είναι επίσημο. Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε πως για το ματς με τον Άρη στην Τρίπολη (4/10, 18:00) θα ανοίξει μόνο μια θύρα για τις ανάγκες των κατόχων διαρκείας των Κρητικών και συνεπώς δεν θα φιλοξενηθούν φίλοι των Θεσσαλονικιών.
Μετά το κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θα δώσει δεύτερο εντός μακριά από το Ηράκλειο, λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του Παγκρήτιου και ο Όμιλος θα αποζημιώσει τους κατόχους διαρκείας που θα χάσουν το παιχνίδι.
Θυμίζουμε πως η εταιρεία κατασκευής του χλοοτάπητα έχει δεσμευτεί πως ο αγωνιστικός χώρος στο Παγκρήτιο θα είναι όπως πρέπει για το ματς της 8ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο (28/10).
Η ενημέρωση του ΟΦΗ
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στον αγώνα ΟΦΗ – Άρης (6η αγωνιστική Stoiximan Super League), ο οποίος θα γίνει στο γήπεδο “Θ. Κολοκοτρώνης” (4/10, 18:00), δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ της αγωνιστικής σεζόν 2025-26.
Η μοναδική ανοιχτή θύρα του γηπέδου, η οποία θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες των φιλάθλων του ΟΦΗ θα είναι η θύρα 3 του γηπέδου “Θ. Κολοκοτρώνης”. Όλες οι υπόλοιπες θύρες θα είναι κλειστές.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας (2025-26) που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα πρέπει να στείλουν email στο [email protected]».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

