Παναθηναϊκός,μεταγραφές: Διαψεύδει το «τριφύλλι» τα περί συμφωνίας για Ιωαννίδη, ενοχλημένοι στην ΠΑΕ με Σπόρτινγκ

Ρεπορτάζ:  Νίκος Αθανασίου
Καμία συμφωνία Παναθηναϊκού-Σπόρτινγκ, ενοχλημένοι οι «πράσινοι» με τους Πορτογάλους

bet365

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβώνας ενώ είναι φανερά ενοχλημένος από τον τρόπο που κινούνται οι Πορτογάλοι.

Μετά την σωρεία δημοσιευμάτων που έχει υπάρξει τις τελευταίες μέρες από την Πορτογαλία και τα σημερινά που έκαναν λόγο μέχρι και για συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση όντας ενοχλημένος και με την στάση της Σπόρτινγκ στο όλο θέμα.

Οι «πράσινοι» διαψεύδουν ότι ύπηρξε οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων αυτή τη στιγμή και διατρανώνουν πως ο μόνος τρόπος να υπάρξει αυτή είναι να φτάσουν οι Πορτογάλοι τα χρήματα που αξιώνουν, τα οποία φτάνουν (κατ' εκτίμηση) τα 25 εκατ. ευρώ.

Αν δεν υπάρξει κάποια πρόταση που να φτάνει αυτό το ποσό, το «τριφύλλι» δεν είναι διατεθειμένο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή του, ακόμη κι αν η διαφορά είναι μικρή.

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Το Σαββατοκύριακο στην Λισαβώνα ο Ιωαννίδης λένε οι Πορτογάλοι
«Έτοιμος να δεχθεί την πρόταση της Σπόρτινγκ ο Παναθηναϊκός, το ΣΚ στην Λισαβώνα ο Ιωαννίδης»

Από κει και πέρα στον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγάλη ενόχληση και για τον τρόπο με τον οποίο κινείται η Σπόρτινγκ, η οποία έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή, χωρίς ακόμη να έχει επιτευχθεί το deal μεταξύ των δύο κλαμπ.

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα