Νίκολα Μόρο: «Η ΑΕΚ αισιοδοξεί και είναι έτοιμη να προσφέρει 5 εκατ. ευρώ στην Μπολόνια», γράφουν στην Κροατία

Newsroom
Ο Νίκολα Μόρο της Μπολόνια

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Κροατικό δημοσίευμα αναφέρεται στην υπόθεση του Νίκολα Μόρο για την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας ότι η Ένωση μπορεί να πληρώσει 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Όπως είναι γνωστό, ο Νίκολα Μόρο της Μπολόνια αποτελεί στόχο της ΑΕΚ για τη μεσαία γραμμή και για το «εξάρι» που ψάχνει ο Μάρκο Νίκολιτς να προσθέσει στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Μέχρι στιγμής κάποια ουσιαστική εξέλιξη το τελευταίο διάστημα δεν έχει υπάρξει, ενώ σημερινό κροατικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας DNevno αναφέρεται στην υπόθεση υποστηρίζοντας πως η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να ξοδέψει 5 εκατ. ευρώ που ζητάει η Μπολόνια και να τον αποκτήσει.

Το συγκεκριμένο ποσό είχε τονιστεί πρόσφατα και από την Ιταλία πως θα έβρισκε σύμφωνη την πλευρά της Μπολόνια για την παραχώρηση του 27χρονου Κροάτη χαφ στην ΑΕΚ.

Όπως προσθέτει το κροατικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ δίνει ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο στον Μόρο από αυτό που έχει τη δεδομένη στιγμή στην Μπολόνια και πως οι κιτρινόμαυροι είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Μόρο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα