Τρελαμένος Μητροπολίτης στην Λάρισα: Κυριακή εκκλησία, φαγητό και μετά γήπεδο για την ομάδα (vid)

Τρελαμένος Μητροπολίτης στην Λάρισα: Κυριακή εκκλησία, φαγητό και μετά γήπεδο για την ομάδα (vid)

Newsroom
αγιασμος

bet365

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης τέλεσε τον αγιασμό στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ, με τον λόγο του να κλέβει την παράσταση και να γίνεται viral σε λίγες μόνο ώρες.

Μια ιδιαίτερη στιγμή έλαβε μέρος στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν, καθώς ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου βρέθηκε στο γήπεδο της ομάδας για να τελέσει τον καθιερωμένο αγιασμό. Με την παρουσία παικτών και φιλάθλων, ο Ιεράρχης εκφώνησε έναν λόγο γεμάτο πάθος που δεν άργησε να γίνει viral στα social media.

Σε εξαιρετική διάθεση ο Μητροπολίτης δεν παρέλειψε να μιλήσει και στους φιλάθλους των Βυσσινί που γέμισαν το γήπεδο. Με χιούμορ και θετική ενέργεια, πρότεινε ένα ιδανικό κυριακάτικο πρόγραμμα: πρώτα εκκλησία το πρωί, μετά καφές και φαγητό, και στη συνέχεια όλοι στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος προς τους παίκτες και την ομάδα ζήτησε κάτι παραπάνω, λέγοντας: «Εμένα δεν μου φτάνει να παραμείνουμε στην Α’ κατηγορία, θέλω κάτι παραπάνω, λοιπόν θα τα καταφέρουμε…», στέλνοντας το μήνυμα του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΑΕΛ: Το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσει στην Πτολεμαΐδα
ael_proetoimasia

Δείτε το βίντεο:

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα