ΠΑΟΚ: Οι οφειλές και η υποχρέωση της ΠΑΕ προς τον ΑΣ
Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην τελευταία ανακοίνωσή τους, μεταξύ άλλων, αναφέρονται και στο θέμα της χρηματοδότησης των τμημάτων του Ερασιτέχνη, που μετά τις τελευταίες εξελίξεις μοιάζει, για πολλούς και διαφόρους λόγους, να έχει μπει σε δεύτερη μοίρα.
Από την πλευρά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μπορεί να έχει «παγώσει» το θέμα της «κάρτας φιλάθλου», που θα στήριζε οικονομικά τα τμήματα του ΑΣ, μέσω της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίου διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας, ωστόσο τις προηγούμενες μέρες καταβλήθηκε από την ΠΑΕ άλλο ένα ποσό, ύψους 100.000 ευρώ
Όπως προκύπτει από τις έως τώρα καταβολές της ΠΑΕ προς τον ΑΣ για την τρέχουσα συμφωνία (Σεπτέμβριος 2024 – Σεπτέμβριος 2025) έχει δοθεί το 90% του συνολικού ποσού της φετινής συμφωνίας, ύψους 2.000.000 ευρώ, που αφορούν τα δικαιώματα της ΠΑΕ και τις υποχρεώσεις της προς τον Ερασιτέχνη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
