Ολυμπιακός: Φέτος ποιοι θα είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις;

Ολυμπιακός: Φέτος ποιοι θα είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις;

Ολυμπιακός: Φέτος ποιοι θα είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις;

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta ονόματα υποψήφιων «ευχάριστων εκπλήξεων» από το ρόστερ του Ολυμπιακού!

Ξεκίνησε λοιπόν η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν και όπως πάντα τέτοιο καιρό είναι επίκαιρο το ερώτημα, ποιες θα είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις της.

Βλέπετε, κάθε καλοκαίρι προκύπτει τουλάχιστον ένας παίκτης που θα είναι ο κερδισμένος της προετοιμασίας από εκεί που κανείς δεν το περιμένει. Εξ ου και λέμε για ευχάριστη έκπληξη. Ένας παίκτης που δεν τον υπολογίζουμε ιδιαίτερα, όμως κερδίζει τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Ποιοι θα μπορούσαν να ήταν φέτος οι υποψήφιοι;

Κατ΄ αρχάς, τα πιο μικρά σε ηλικία Ελληνόπουλα, ο 18χρονος Λιατσικούρας, ο 19χρονος Πνευμονίδης κι ο 21χρονος Καλογερόπουλος, που θεωρητικά προορίζονται οι δύο για την Β ομάδα κι ο τρίτος για 5ος στόπερ.

 

Στη συνέχεια θα μπορούσαν να ήταν υποψήφιοι παίκτες που θεωρητικά δεν υπολογίζονται και για τους οποίους οι περισσότεροι προβλέπουν ότι δεν μπορεί να έχουν μέλλον στον Ολυμπιακό, όπως ο Βέλντε, ο Μασούρας, ο Μπετανκόρ κι ο Βέζε.

Ένας άλλος υποψήφιος μπορεί να είναι ο Γιαζίτσι, που έχει δουλέψει με την ομάδα ουσιαστικά μόλις ένα μήνα, το περασμένο φθινόπωρο κι αμέσως μετά υπέστη ρήξη χιαστών.

Επιπλέον ο Μπρούνο, καθότι μιλάμε για μεταγραφή του Γενάρη, που δεν έχει παίξει πολύ στον Ολυμπιακό. Για παράδειγμα, μία καλή προετοιμασία του ενδεχομένως θα οδηγούσε τον Μεντιλίμπαρ στην απόφαση να μην ζητήσει βασικό αριστερό μπακ.

j

Θα πρόσθετα κι έναν ακόμη, νέο πρόσωπο. Τον Ντιόγκο Νασιμέντο, ο οποίος δεν έχει πείσει αρκετούς για την αναγκαιότητα της απόκτησης του, σε αντίθεση με τον Σιπιόνι, για τον οποίο οι περισσότεροι είναι πιο «ψημένοι».

Θεωρητικά, δηλαδή βρίσκεις ακόμη και 10 υποψήφιους για ευχάριστες εκπλήξεις σε ένα σύνολο 29 παικτών που βρίσκονται από σήμερα στην Ολλανδία. Για να δούμε τι θα δούμε μέσα από τα πολλά, εννιά, φιλικά του Ολυμπιακού. Να επαναλάβω ότι πάντοτε προκύπτουν λύσεις που δεν τις περιμένουμε…

Άσχετο: Άμα λάχει ο Χουάν Ιτούρμπε είναι αυτή την στιγμή πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Παραγουάης με 12 γκολ σε 20 παιχνίδια για λογαριασμό της Σέρο Πορτένιο, στην οποία αγωνίζεται κι ο Σέρχιο Αραούχο, πρώην της ΑΕΚ. Ο 32χρονος άλλοτε παίκτης του Άρη ήταν κι ο σκόρερ του νικητήριου γκολ στο 1-0 εκτός έδρας της Σέρο Πορτένιο επί της Σπόρτινγκ Κριστάλ στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την ομάδα του Παραγουανού διεθνή κυνηγού να προκρίνεται στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την αργεντίνικη Εστουντιάντες.

Η φωτογραφία της ημέρας:

Ο Ελ Αραμπί λοιπόν στα 38 προς 39 χρόνια του έκανε μεταγραφή στο γαλλικό πρωτάθλημα και δη σε μία παραδοσιακή ομάδα όπως η Ναντ, εξαργυρώνοντας κάπου και την καλή του σεζόν στην Κύπρο, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με το ΑΠΟΕΛ (13 γκολ).

Αυτό που έχει γούστο είναι ότι η Ναντ υποτίθεται ήταν να πάρει τον...Ελ Κααμπί, αν πιστεύαμε τα σωρηδόν ρεπορτάζ από τη Γαλλία πριν από περίπου ένα μήνα. Τελικά, για τη γαλλική ομάδα αποδείχθηκε… «τι Ελ Κααμπί, τι Ελ Αραμπί» (!), για να επιβεβαιωθούν κι οι τότε εκτιμήσεις μας ότι δεν υπήρχε ουσιαστικά κάτι σοβαρό με τον Ελ Κααμπί και τη Ναντ.

i

Παρεμπιπτόντως, και με αφορμή το βιντεάκι με τις transfer stories θα μου επιτρέψετε να ξέρω λίγο καλύτερα και να επιμένω ότι στην πραγματικότητα εκείνο το φιλικό του Ολυμπιακού στην Ισπανία με τη Βαλένθια ήταν που έφερε τη μεταγραφή όχι απλά του Μπαμπαγκίντα, αλλά και του Τουρέ, άσχετα αν είχε ήδη υπογράψει. Δανεικός θα πήγαινε εάν δεν είχε κάνει τα όργια εκείνη την βραδιά.

Και για το τέλος ένα ιμότζι Emoji

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.