Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο ατζέντης του αποκάλυψε ενδιαφέρον για τον Μιχάιλα
Ενδιαφέρον από κορυφαίες ελληνικές ομάδες για την περίπτωση του Βαλεντίν Μιχάιλα αποκάλυψε ο ατζέντης του παίκτης. Όπως είπε ο Τζον Μπεκάλι, έχει μιλήσει και με τον Ολυμπιακό και με τον Παναθηναϊκό για τον 25χρονο εξτρέμ της Πάρμα, που αναμένεται να αποχωρήσει από τους Τζαλομπλού.
«Μίλησα με μερικούς σημαντικούς συλλόγους στην Ελλάδα, τους δυο-τρεις κορυφαίους, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό. Ένας από αυτούς μου είπε ότι μίλησε με τον επικεφαλής σκάουτινγκ, τον αθλητικό διευθυντή τους, και ρώτησε γιατί ο Μιχάιλα έπαιξε λιγότερο από το 50% των αγώνων μέσα σε 5 χρόνια.
Είπα ότι την πρώτη φορά είχε να κάνει με την προσαρμογή στην Ιταλία, σε ηλικία 20 ετών. Μετά είπα ότι είχε πρόβλημα με έναν τραυματισμό και ότι μετά απέτυχαν να ανέβουν από τη Serie B στη Serie A. Είπαν "εντάξει", αλλά δεν ξανακάλεσαν. Όποιος ενδιαφέρεται, παρακολουθεί», δήλωσε ο Μπέκαλι.
Ο Μιχάιλα, που αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά, ξεκίνησε την καριέρα του από την Κραϊόβα, πήρε μεταγραφή στην Πάρμα το 2020 και το 2022 αγωνίστηκε ως δανεικός για έξι μήνες. Με τη φανέλα της Πάρμα μετρά 15 γκολ και 12 ασίστ σε 106 εμφανίσεις και ενδιαφέρον για αυτόν έχει δείξει και η Λέτσε. Το συμβόλαιό του με τους Τζαλομπλού λήγει το καλοκαίρι του 2027, με οψιόν για έξτρα μονοετή ανανέωση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
