Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Οι «πράσινοι» και άλλες 3 ομάδες ενδιαφέρονται για Πορτάλες λένε οι Μεξικανοί
Μία σελίδα που ασχολείται με τους Μεξικανούς ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Ευρώπη συνέδεσε τον Παναθηναϊκό με τον Αντόνιο Πορτάλες. Πρόκειται για 29χρονο Μεξικανό κεντρικό αμυντικό (1,83μ.), ο οποίος έμεινε ελεύθερος φέτος από την Νταντί μετά από δύο χρόνια.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει αυτή υπάρχουν ήδη τέσσερις «μνηστήρες» για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο, εκτός από τους «πρασίνους», διεκδικούν ακόμη οι Μετς, Γκιοζτέπε και Κοτσαέλισπορ. Στα «ραντάρ» τους τον έχουν φυσικά και αρκετές ομάδες από την πατρίδα του, που έχουν ήδη ρωτήσει για την περίπτωσή του.
Την περασμένη σεζόν ο Αντόνιο Πορτάλες πραγματοποίησε 31 συμμετοχές, σκοράροντας τέσσερα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ στα περισσότερα από 2,6 χιλ. που πάτησε χορτάρι.
Έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Μοντερέι ενώ έχει φορέσει ακόμη την φανέλα της Ατλέτικο Σαν Λουίς, της Οαξάκα και της Ατλάντα, όλες ομάδες της πατρίδας του.
🚨¡YA EMPEZARON LAS NEGOCIACIONES POR EL MEXICANO!🇲🇽✈️
— Jovenes Futbolistas MX (@Jovenesfutmx) July 2, 2025
🔴EXCLUSIVA: Tengo entendido que hay interés de 4 equipos por Antonio Portales:
🇫🇷 Metz de la Ligue 1
🇹🇷 Goztepe y Kocaelispor de la Süper Lig
🇬🇷 Panathinaikos de la Super League
🇲🇽Varios equipos mexicanos también… pic.twitter.com/q09NtQyh58
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

