Παντελίδης στην πρώτη του Αστέρα: «Να πάμε την ομάδα ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι» (vid)
Πρώτη συγκέντρωση για τον Αστέρα Aktor στο Κολοκοτρώνης, με τον Σάββα Παντελίδη να τονίζει στους παίκτες του ότι είναι πολύ σημαντικό να τα πάει η ομάδα καλύτερα σε σχέση με πέρυσι.
Χαρακτηριστικά είπε ο κόουτς των Αρκάδων:
«Σας ξανακαλωσορίζουμε από τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Εύχομαι να είστε όλοι καλά, είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε μια σωστή προσπάθεια από σήμερα, με υψηλό το κίνητρο, να πετύχουμε περισσότερα πράγματα από πέρυσι, με υγεία και πάνω απ' όλα το μυαλό μας στην καθημερινότητά μας, στην προπόνηση. Να είστε πάντα όλοι έτοιμοι για να πάμε την ομάδα ένα βήμα παραπάνω».
Λίγα τα νέα πρόσωπα
Αξίζει να τονιστεί ότι η φετινή προετοιμασία ξεκίνησε με ελάχιστα νέα πρόσωπα κι αυτό διότι η ομάδα έχει ανακοινώσει προς το παρόν τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη αλλά και τον Κωνσταντίνο Πομώνη. Γίνεται προσπάθεια για να κλείσει άμεσα ένα αριστερό μπακ ακόμα τουλάχιστον, αλλά κι ένα δεξί μπακ, αλλά κι ένα στόπερ. Από εκεί και πέρα θα αποκτηθεί κι ένας μεσοεπιθετικός ακόμα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
