Ολυμπιακός, μεταγραφές: «Πιέζει για τον Μάρτιν Έρλιτς της Μπολόνια», γράφουν στην Ιταλία
Ο Ολυμπιακός κινείται στη μεταγραφική αγορά ώστε να βρει στόπερ που θα καλύψει το κενό του Νταβίντ Κάρμο και σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Μάρτιν Έρλιτς. Όπως υποστηρίζει το «Tutto Mercato» οι Ερυθρόλευκοι πιέζουν την Μπολόνια για να αποκτήσουν τον διεθνή Κροάτη κεντρικό αμυντικό.
Φυσικά δεν πρόκειται για... οικονομική περίπτωση, καθώς σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι Ροσομπλού αξιώνουν ένα ποσό της τάξης των 6-7 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να καλύψουν την ανάλογη επένδυση που έγινε πριν ένα χρόνο, ώστε να αγοραστεί από τη Σασουόλο.
Την περασμένη σεζόν ο 10 φορές διεθνής με τη Χρβάτσκα κεντρικός αμυντικός μέτρησε 11 εμφανίσεις με την Μπολόνια, έδωσε μια ασίστ και πανηγύρισε το Κύπελλο Ιταλίας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

