ΑΕΚ: Αναχώρησε με χαμόγελα για την Ολλανδία
Ξεκίνησε το ταξίδι της για την Ολλανδία η ΑΕΚ, η οποία πέταξε το πρωί της Δευτέρας (23/06) για το Μπουργκ-Χάαμστεντ όπου βρίσκεται το προπονητικό κέντρο που θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της πρετοιμασίας της «Ένωσης» και θα παραμείνει εκείνη μέχρι και τις 10 του Ιουλίου.
Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» εμφανίστηκαν με πολύ καλή διάθεση στο αεροδρόμιο για το νέο αυτό ξεκίνημα του κλαμπ ενώ φωτογραφήθηκαν με φίλους της ομάδας που βρέθηκαν εκεί και υπέγραψαν κάποιες μπλούζες.
Στην αποστολή για το ταξίδι αυτό βρέθηκαν συνολικά 31 παίκτες, κάποιοι εκ των οποίων, δηλαδή οι Ρότα, Κοϊτά, Στρακόσια και Ζίνι, θα ενταχθούν λίγο αργότερα. Άγνωστο είναι ακόμη το πότε θα μεταβεί εκεί ο Πιερό, του οποίου οι υποχρεώσεις με την Αϊτή στο Gold Cup ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, αλλά και το αν θα προλάβει να βρεθεί εκεί ο Πινέδα, που συνεχίζει με το Μεξικό.
Αναλυτικά τα ονόματα
Στρακόσα, Μουκουντί, Πήλιος, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Κουτέσα, Γκατσίνοβιτς, Λαμέλα, Κοϊτά, Ρότα, Τσιλούλης, Καλοσκάμης, Ελίασον, Μάνταλος, Βίντα, Φερνάντες, Λιούμπισιτς, Μήτογλου, Μαρσιάλ, Οντουμπάτζο, Κοσίδης Χ, Κοσίδης Μ., Περέιρα, Μπαλαμώτης, Γκολφίνος, Χρυσόπουλος, Βαλκάνης, Κολιμάτσης, Αγγελόπουλος, Ζίνι, Μπρινιόλι.
Αναχώρηση για Ολλανδία! ✈️🟡⚫️#aekfc #aekfcseason2025_2026 #preseason pic.twitter.com/saay37jY1v
— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) June 23, 2025
Στην Ολλανδία η ΑΕΚ θα δώσει τέσσερα φιλικά προετοιμασίας, τα οποία όλα θα γίνουν στις εγκαταστάσεις που θα προπονείται.
- Σάββατο 28/6 vs Βέστχοεκ (14:00)
- Τετάρτη 2/7 vs Ζούλτε Βάρεγκεμ (19:00)
- Κυριακή 6/7 vs Μπέερσχοτ (19:00)
- Τετάρτη 9/7 vs Κόρτραϊκ (19:00)






Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

