Ολυμπιακός: «Έκλεισε τον Πόποβιτς με 1,5 εκατ. ευρώ», σύμφωνα με τους Σέρβους

Ολυμπιακός: «Έκλεισε τον Πόποβιτς με 1,5 εκατ. ευρώ», σύμφωνα με τους Σέρβους

Επιμέλεια:  Παναγιώτης Δαλαταριώφ
f

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Σύμφωνα με τους Σέρβους ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Μπάλσα Πόποβιτς της OFK Βελιγραδίου με 1.500.000 ευρώ!

«Ο Μπάλσα Πόποβιτς στον Ολυμπιακό με 1.500.000 ευρώ». Αυτός είναι ο τίτλος του σερβικού δημοσιεύματος σύμφωνα με το οποίο ο νεαρός κίπερ θα φοράει τα γάντια των νταμπλούχων Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει:

«Υπήρξαν φήμες για τον Βέλικο Ίλιτς, ωστόσο ο Ολυμπιακός τελικά θα αποκτήσει άλλον τερματοφύλακα από τη Mozzart Bet Superliga. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mozzart Sport, ο τερματοφύλακας της OFK Βελιγραδίου, Μπάλσα Πόποβιτς, αναμένεται σύντομα να υπογράψει συμβόλαιο με τον πιο πολυνίκη και μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας.

Η OFK Βελιγραδίου θα λάβει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση για τη μεταγραφή».

 

Ο 24χρονος Μαυροβούνιος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με το σύλλογό του ως το καλοκαίρι του 2026, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε μέτρησε 37 συμμετοχές και 12 clean sheets. Επίσης, είναι διεθνής με τα κλιμάκια της εθνικής του ομάδας

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα