ΑΕΚ: Έσπασε το ρεκόρ με χιλιάδες επισκέπτες η προσέλευση στο Μουσείο της ομάδας
Χθες Κυριακή (18/5) ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων με την προσέλευση στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP Arena να σπάει το ρεκόρ.
Όπως έκανε γνωστό ο διευθυντής του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ, Γεράσιμος Γασπαρινάτος η προσέλευση έφτασε τους 4.500 επισκέπτες, σπάζοντας με διαφορά το ρεκόρ ημερήσιας προσέλευσης που μέχρι χθες ήταν 500 επισκέπτες.
«4.500 ευχαριστώ!!
Το ρεκόρ ημερήσιας προσέλευσης στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ήταν 500 επισκέπτες.
Μέχρι χτες, Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων, όπου ξεπεράστηκε κατά… 9 φορές. 4.500 άνθρωποι πέρασαν το κατώφλι του και ξεναγήθηκαν στις προθήκες του και στην ιστορία του συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε, θα συνεχίσουμε να το εμπλουτίζουμε και να το ανανεώνουμε, για να σας δίνουμε αφορμές να έρχεστε και να ξανάρχεστε», έγραψε ο Γεράσιμος Γασπαρινάτος στο Facebook.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
