Αλμέιδα: «Άκυρο» στην Μοντερέι και το Μεξικό, κοντά σε κλαμπ από τα ΗΑΕ λένε στο εξωτερικό

Αλμέιδα: «Άκυρο» στην Μοντερέι και το Μεξικό, κοντά σε κλαμπ από τα ΗΑΕ λένε στο εξωτερικό

Επιμέλεια:  Σωτήρης Μυκονίου
«''Άκυρο''» του Αλμέιδα στην Μοντερέι και το Μεξικό, κοντά σε κλαμπ από τα ΗΑΕ»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Λατινική Αμερική, ο Ματίας Αλμέιδα δεν θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό και φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε ομάδα των ΗΑΕ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον του Ματίας Αλμέιδα, μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ και το θέμα που προέκυψε χθες με την Μοντερέι.

Εκείνος τόνισε πως ο Αργεντινός κόουτς αρνήθηκε τελικά την πρόταση που του έγινε από το κλαμπ του Μεξικού ξεκαθαρίζοντας πως, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν θέλει να επιστρέψει στο πρωτάθλημα αυτό.

Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι πως ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται να έχει προχωρημένες επαφές με κλαμπ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

@Photo credits: INTIME, ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα