Ολυμπιακός: Έπεσε η ποινή του Πασχαλάκη αλλά όχι του Κάρμο, παίζουν και οι δύο στον τελικό

Ολυμπιακός: Έπεσε η ποινή του Πασχαλάκη αλλά όχι του Κάρμο, παίζουν και οι δύο στον τελικό

Επιμέλεια:  Δημήτρης Τομαράς
Ο Πασχαλάκης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Πασχαλάκης τιμωρήθηκε τελικώς με 2 αγωνιστικές, ενώ η έφεση του Κάρμο από μεριάς Ολυμπιακού απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Μειώθηκε τελικώς η ποινή του Πασχαλάκη από 3 αγωνιστικές σε 2 και άρα δεν έχει καμία ακόμα για να εκτίσει. Αντιθέτως ως προς τον Κάρμο απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού. Ο Πασχαλάκης πρακτικά θα είναι διαθέσιμος για τον Παναθηναϊκό και ο Κάρμο θα ολοκληρώσει την έκτιση της ποινής του με τον Παναθηναϊκό. Και οι δύο θα παίξουν όπως και να έχει στον τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στις 17 Μαϊου.

Η σχετική απόφαση:

Δέχεται την έφεση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 105/16.4.2025 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague 1. Επιβάλλει στον εκκαλούντα την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού 2 αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 120 ευρώ.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Απορρίπτει την έφεση του David Mota Veiga Teixeira do Carmo.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO / EUROKINISSI
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα