Χωρίς Αλμέιδα η εκδίκαση για την ένταση στο «Γ. Καραϊσκάκης», πιθανότατα σήμερα οι ποινές

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της λίγκας, με τις αποφάσεις να αναμένονται ακόμα και σήμερα.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν φυσική παρουσία εκεί στέλνοντας ένα υπόμνημα ενώ για την «Ένωση» βρέθηκε εκεί ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Αλέξης Αλεξίου. Αυτός ήταν που πήρε πρώτος και τον λόγο σχολιάζοντας ότι ο Αλμέιδα δεν μετείχε στα επεισόδια, παρουσιάζοντας μάλιστα και βίντεο, το οποίο προβλήθηκε στην αίθουσα. Διευκρίνισε πως οι παρατηρητές δεν έγραψαν τίποτα για τον Αργεντινό τεχνικό στην έκθεσή τους.
Κατά την προβολή του βίντεο τόσο η πρόεδρος όσο και ο ίδιος ο κ. Αλεξίου τόνισαν πως η παρουσία του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη είχε σκοπό να ηρεμήσει την κατάσταση, με την πρόεδρο να τον χαρακτηρίζει «σωτήριο βράχο».
Τέλος να θυμίσουμε πως υπάρχει η και εκδίκαση της υπόθεσης από την ΔΕΑΒ αναφορικά με την ίδια υπόθεση, η οποία περιλαμβάνει λιγότερα - από το αναμενόμενο όπως τονίστηκε στη διαδικασία - πρόσωπα στην κλήση της.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.